Extra informatiebijeenkomst Doorn

Dinsdagochtend 24 oktober is in de Van Braam Houckgeestkazerne een informatiebijeenkomst van de gezamenlijke bonden over het onderhandelaarsresultaat. Dit is het moment om de arbeidsvoorwaarden-onderhandelaars vragen te stellen.

Deze bijeenkomst vindt plaats in de Congreszaal, aanvang 09.00 uur.
Wij zien u graag bij de voorlichting.

Alle overige informatiebijeenkomsten van deze week vindt u hier

De bijeenkomsten zijn ook toegankelijk voor belangstellenden van andere locaties. Ze zijn ook bedoeld voor burgers met een wachtgeldregeling en voor post-actieve militairen met UGM. Indien u geen defensiepas hebt, kunt u zich aanmelden via actie@defensiepersoneelinactie.nl. Vermeld daarin uw naam en de bijeenkomst die u wilt bezoeken. Geen defensiepas en niet aanmelden betekent: geen toegang.

Nieuwsbrief

No spam guarantee.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Share