Informatiebijeenkomsten bonden over AVW-resultaat

De bonden komen het onderhandelingsresultaat nader toelichten dat de centrales van overheidspersoneel en Defensie op 12 oktober hebben bereikt. De eerste bijeenkomsten zijn in week 42 op drie locaties. De weken daarna volgen meer bijeenkomsten, info daarover volgt.
De bonden kunnen zich voorstellen dat er bij u veel vragen leven over de afspraken over de arbeidsvoorwaarden 2017 – 2018 die zijn gemaakt met Defensie. Daarom geven we u zo veel als mogelijk de kans om die vragen op openbare bijeenkomsten te stellen.
De bijeenkomsten zijn niet bedoeld als achterbanraadpleging. Daarvoor gelden de procedures van de bonden.
De bijeenkomsten zijn toegankelijk voor belangstellenden van andere locaties.
Ze zijn ook bedoeld voor burgers met een wachtgeldregeling en voor post-actieve militairen met UGM. Indien u geen defensiepas hebt, kunt u zich aanmelden via actie@defensiepersoneelinactie.nl. Vermeld daarin uw naam en de bijeenkomst die u wilt bezoeken. Geen defensiepas en niet aanmelden betekent: geen toegang.

Plaatsen en data:

Utrecht, Kromhoutkazerne, Waterliniezaal
Donderdag 19 oktober 2017, aanvang 9.00 uur

Stroe, Generaal-majoor Kootkazerne, Filmzaal
Donderdag 19 oktober 2017, aanvang 14.00 uur

Oirschot, Generaal-majoor De Ruyter van Steveninckkazerne, Filmzaal
Vrijdag 20 oktober 2017, aanvang 9.00 uur

Nieuwsbrief

No spam guarantee.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Share